6 de juny del 2010

Resum de la 2ª Trobada de Sidecars a Torrelles de Llobregat

Sidecar Club 3 Rodes

Al migdia alguns sidecars van arribar per dinar junts i a la tarda ja ens vam trobar tots a l’aparcament del parc de Catalunya en miniatura per començar la trobada. En Pere ens va obsequiar amb unes Torretes. Són unes pastes típiques de Torrelles que les heu de provar perquè estan molt bones!

Primer de tot vam anar al bar a prendre alguna cosa fresqueta perquè la calor apretava i força! Així després ja vam poder visitar el parc. Alguns des de dalt d’un trenet que fa una petita volta al parc i alguns a peu mirant de ben a prop les miniatures.

Després vam anar a visitar Torrelles on es feia la festa de la cirera. Els carrers estaven plens de música, paradetes de menjar i d’artesania, i a tot arreu podies comprar cireres que estaven boníssimes. Vam estar xerrant, passejant i passant una tarda tots junts molt agradable.

Ja més tard vam tornar cap al parc per sopar a la fresca. Una fideuà de primer, una carn amb pèssols de segons, pastís de postres i repetim de pastís!! perquè vam celebrar l’aniversari del petit Eloi, el fill d’en Pere i la Isa.

I per finalitzar la trobada, un sorteig d’un munt de regals!!

En total hem sigut nou sidecars i vuit motos.

Resumint, una trobada molt agradable on vam estar tots molt a gust. Així que Fins la Propera!!

Podeu veure fotos de la trobada clicant aquí mateix o anant a l’apartat de Galeria.