1 de maig del 2011

Resum i fotos de la 11a Trobada Internacional de Sidecars Lles 2011


Aquí teniu algunes fotografies de la "11a Trobada de Sidecars a Lles de Cerdanya"

[Fotografies]

Vam començar ja el divendres al matí que van arribar alguns dels assistens. Al migdia vam anar a Llivia a fer el cafè a la plaça del poble.
A la tarda ja va anar arribant la resta de participants. Enguany han assistit a la trobada 11 sidecars i 5 motos. En total vam ser 42 persones entre les quals van venir 3 Suïssos i 1 Suís/Català!

Al vespre vam repartir les samarretes i els parxes i vam fer el primer sopar junts. Seguidament vam veure el video de la trobada de l'any passat.

El dissabte al matí, bo i la pluja que per sort va anar a menys, vam sortir a donar una volta per la Cerdanya Francesa cap a Font Romeu. A la tarda, aprofitant que érem 23 d'abril, dia de Sant Jordi, vam anar al centre de Puigcerdà a veure les paradetes de roses i llibres i a donar una volta pel llac. I al vespre, com és costum, vam repartir tots els regals i trofeus.

I tot lo bo s'acaba! El diumenge va ser dia de despedides ja que gairebé tothom va tornar cap a casa........... a l'espera de la trobada de l'any vinent!!!